lauantai 10. elokuuta 2013

Timantit on ikuisia

Hei taas.

Nyt teen sen ns. pitkän postauksen, niinku lupasin aikasemmassa postauksessa.
Laitoin äsken youtubeen huoneen esittelyvideon latautumaan, niin siinä kestää varmaa joku tunti niin laitan sen sit erikseen tänne blogiin.

Ylihuomenna alkaa siis koulut, ää en jaksa niitä kokeita, läksyjä ja pitkiä koulu päiviä.. Ja sitten kun on paljon enemmä läksyjä ja vaikeempia kokeita ku ala-asteella.
Mutta sitte ku koulut alkaa, niin en kerkee niin paljon kirjottamaan.. Eli pystyn sillon kirjottaa kun jää aikaa, ja sit viikonloppusin voin kirjotella pitkiä postauksia ja laitella kuvia enemmän kun on enemmän aikaa.

Tänään olin vaan kotona yksin, koska ulkona sato vettä, niin ei oikeen tehny mieli olla ulkona.
Niin siivosin huoneen ja vaihoin järjestystä. Oli pakko siivota kun oli niin sotkusta niin ei mahtunu tekemään mitään, niin on nyt kivempi olla siellä kun on siistiä.
Kuuntelin myös tosi paljon musikkia, ja muutin blogin ulkoasua ja tällästä.
Tein eilen itelleni napakorun, mutta en tiiä pitäisinkö sen vai ottaisinko pois, koska mua pelottaa että se repee ja sit mun maha kuolee :(
Maanantaina meillä alkaa 9.00 koulu ja loppuu 12.00, eli lyhyt päivä. Mutta sitten myöhemmin ne pitkät päivät vasta alkaakin..

Mutta lähen kohta käyttämään Alman ulkona, ja sit myöhemmin oon Chanttalin kanssa meillä. Kuunellaan musikkia ja otetaan varmaan kuvia :) !

ASK ME <-- kysy ees 1 kysymys :)
Tässä se uus laukku :
Laukkukeskus ( 27.95 € ) 


Uudet hiukset

Terotin
Tiger ( 1.00 € )

Farkut
H&M ( 15.00 € )

Toinen kahtelee että löytyskö oravia :3

Kaulakoru
Ginatrigot ( 1.00 € ) alennus. norm. 7.90 €

Paita
Ginatrigot ( 3.00 € )  alennus. norm. 9.90 €


Toivottavasti tykkäsitte, ja tää on nyt pisin postaus pitkään aikaan. Kun en oo kerenny kirjotella nyt mitään hirveen pitkää postausta mutta sainpa nyt tehtyä :)
Video tulee kohta blogiin, kuhan se lataa sen :)

-Milla 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti